Garčević sa studentima o NATO integracijama

Nacionalni koordinator za NATO Vesko Garčević sastao se sa predstavnicima studenata Univerziteta Crne Gore, Donje Gorice i Mediterana, kao i Fakulteta za državne i evropske studije
2 komentar(a)
Vesko Garčević, Foto: Savo Prelević
Vesko Garčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.03.2015. 10:18h

Studenti crnogorskih univerziteta i Koordinacioni tim za NATO razgovarali su o aktivnostima radi intenziviranja javnog dijaloga o evroatlantskim integracijama među studentskom populacijom.

Nacionalni koordinator za NATO Vesko Garčević sastao se sa predstavnicima studenata Univerziteta Crne Gore, Donje Gorice i Mediterana, kao i Fakulteta za državne i evropske studije.

Iz Koordinacionog tima je saopšteno da su studenti upoznali Garčevića sa aktivnostima koje bi trebalo da se realizuju narednih mjeseci.

U narednom periodu bi, kako se navodi, mogle biti organizovne studentske debate na svim univerzitetima o evroatlantskim integracijama, kao i takmičenja gdje bi studenti, koristeci moderne tehnologije (fotografija, instalacije, film, socijalne mreze) izrazili stav o toj temi.

Studenti bi, kako je zaključeno na sastanku, uz podršku Koordinacionog tima i Vlade Crne Gore, mogli orgaorganizovati studentski parlament u Skupstini.

Bonus video: