Podgoričani idu i u Dubai za 8. mart

“Sve je već popunjeno, interesovanje građana je puno veće nego što smo očekivali”, kazali su iz “Milenijuma”
2 komentar(a)
Podgorica turisti, Foto: Vesko Belojević
Podgorica turisti, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.03.2015. 16:45h

Interesovanje za turističke aranžmane povodom 8. marta ove godine je mnogo veće u odnosu na prethodne, tvrde iz turističkih agencija.

Iz “Gallilea” su saopštili da je veliko interesovanje za odlazak u gradove regiona i za avionske aranžmane, kao i da se mogu pohvaliti brojem putnika, s obzirom na to da u regionu bilježe manje putnika za Dan žena.

“Trodnevni aranžman za Rim košta 400 eura, petodnevni boravak u Istanbulu 360, dok za pet dana u Provansi građani treba da izdvoje 570 eura”, kazali su iz “Gallilea”.

U agenciji “Grand” tvrde da su građani birali dvodnevni aranžman za Sarajevo od 55 eura, četvorodnevni za Ohrid za 70, ali i da su povoljni odlasci u Istanbul, Barselonu... Jedna od najprimamljivijih ponuda, smatraju, bio je šestodnevni i osmodnevni aranžman za Dubai, sa taksama su koštali blizu 670, odnosno skoro 720 eura. Iz “Milenijuma” su rekli da za 8. mart planiraju jednodnevne izlete u Mostar, Tiranu i Skadar za 17 eura. Naglasili su da su “dobro prošli” i avionski aranžman za Istanbul i za Rim.

“Sve je već popunjeno, interesovanje građana je puno veće nego što smo očekivali”, kazali su iz “Milenijuma”.

Turistička agencija “Montesol” organizovala je za Dan žena jednodnevni izlet u Mostar za 20 eura.

Bonus video: