Nagradna igra "Vijesti" i "Veneta plamen": Suad izvukao Nikolu

Peć, koja grije zapreminu do 160 kubnih metara, će mu ugraditi radnici “Veneta plamena”
213 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2015. 15:52h

Nikola Boljević iz Podgorice osvojio je italijansku peć na pelet “lisabona” od sedam kilovata u nagradnoj igri, koju su zajednički organizovali “Vijesti” i preduzeće “Veneta plamen”.

Boljevića je za glavnu nagradu danas oko podne izvukao crnogorski reprezentativac u košarci Suad Šehović, a peć, koja grije zapreminu do 160 kubnih metara, će mu ugraditi radnici “Veneta plamena”.

Pored šporeta, “Vijesti” i “Veneta plamen” podijelili su po tri usisivača za pepeo, tri puta po 15 džakova peleta težine 225 kilograma I tri godišnja servisa peći na pelet.

Usisivače su osvojili Aleksa Simonović iz Bara, Budimir Bagaš iz Kolašina i Milena Kalezić iz Budve.

Po 15 džakova peleta Vešović Božana iz Podgorice, Hilda Miljanović iz Kotora i Ilija Paldrnić iz Spuža.

Godišnji servis peći na pelet osvojili su Jelena Vujović iz Nikšića, Bojana Đurović iz Kotora i Marko Knežević iz Budve.

"Venta plamen" Podgorica je ekskluzivni zastupnik za crnogorsko tržište italijanskog proizvođača peći na pelet "Karmek One Treviso"

Vlasnik "Veneta Plamena" Nedžad Crnovršanin rekao je da je prednost grijanja na pelet povoljno i ekološki najčistije grijanje, jer ne emituje štetne gasove.

"Do danas smo na crnogorsko tržište plasirali veliki broj peći i našim kupcima vršimo redovne servise i tekuće održavanje, uz ažurnu isporuku peleta, domaće proizvodnje. Takođe kao povoljnost našim kupcima, nudimo prodaju peći na rate bez kamate. Šest godina uspješnog poslovanja i izgrađenih odnosa sa kupcima potvrda su da je "Veneta plamen" vaš najbolji prijatelj u susret grejnoj sezoni", rekao je Crnovršanin.

ND Vijesti ima tradiciju darivanja i nagrađivanja vjernih čitalaca.

Ovoga puta smo nagradnu igru obezbijedili u saradnji sa kompanijom "Veneta plamen". Stigao je veliki broj sakupljenih kupona, što nas raduje, jer potvrđujeda smo čitaocima ponudili veoma vrijedne i što je najvažnije korisne nagrade.

Ističemo glavnu nagradu italijansku peć na pelet "Lisabona", koja grije zapreminu do 160 metar akubnih, a čija je vrijednost 1.300 eura. ND Vijesti će nastaviti da nagrađuje povjerenje - zadržavanjem prepoznatljivog kvaliteta informisanja, stim da ćemo našim čitaocima pružati i više, te u tom pravcu želimo da poručimo vjernim čitaocima da ih u nareednom periodu očekuje još nagrada za povjerenje.

Galerija

Bonus video: