Čitava Piva bez struje, sela zavijana

„Put do Nikšića je prohodan, ali do Šćepan Polja nije. Struje nemamo, a sva mehanizacija je na terenu, mada je u pojedinim selima mećava da se i ne može čistiti“, kazao je predsjednik Opštine Plužine Mijuško Bajagić
68 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2015. 20:44h

Sva sela u Pivskoj planini su zavijana, a čitava Piva je bez struje.

„Put do Nikšića je prohodan, ali do Šćepan Polja nije. Struje nemamo, a sva mehanizacija je na terenu, mada je u pojedinim selima mećava da se i ne može čistiti“, kazao je predsjednik Opštine Plužine Mijuško Bajagić.

Putnici koji su sinoć bili zarobljeni u smetovima između Nikšića i Šavnika prije 15 minuta su u pratnji snjegočistača krenuli za Nikšić.

„Mašina Crnagoraputa čisti, a svi putnici koji su prenoćili u vatrogasnom domu su krenuli za Nikšić, jer put prema Žabljaku nije prohodan“, kazao je „Vijestima“ potpredsjednik Opštine Šavnik Vlatko Vuković.

Sinoć oko 20 časova pripadnici nikšićke Službe zaštite i spasavanja i članovi spasilačkog kluba „Extreme“ evakuisali su 11 putnika sa nikšićke strane, dok su 28 ljudi sa šavničke strane evakuisale spasilačke ekipe iz toga grada.

Galerija

Bonus video: