Cetinje: Veliki humanitarni koncert "Zajedno za Mariju"

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da posjetom predstojećem događaju doprinesu uspjehu akcije pomoći Mariji Martinović da otputuje u Sjedinjene Američke Države
93 pregleda 1 komentar(a)
Zajedno za Mariju, Foto: Cetinje.me
Zajedno za Mariju, Foto: Cetinje.me
Ažurirano: 05.03.2015. 16:16h

U dvorani Sportskog centra na Cetinju, 9. marta, biće održan humanitarni koncert za pomoć Mariji Martinović, koja će ovog mjeseca otputovati na operaciju u Memfis, SAD.

Na koncertu pod nazivom "Zajedno za Mariju", koji će organizovati Prijestonica Cetinje i Fitness studio “Body zone”, uz podršku Radija “Star FM” i “Monte sounda”, nastupiće Danijel Alibabić, Božo Bulatović, Igor Đurović, Darko Martinović, Marijana Martinović, Ivana Popović Martinović, Luka Radović, Svetlana Raičković, Dragana Rakčević, Tanja Šeter, Nina Žižić, orkestar “Dobri momci”, dječja grupa “Zumbalice”, kao i članovi kulturno umjetničkih društava “Njegoš” (Cetinje) i “Iskra” (Podgorica).

Ulaznice, od kojih će sav prihod biti namijenjen osmogodišnjoj Mariji Martinović, koštaće tri eura i biće u prodaji na dan događaja, na ulazu u dvoranu Sportskog centra.

Veliki humanitarni koncert počeće u 19 časova.

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da posjetom predstojećem događaju doprinesu uspjehu akcije pomoći Mariji Martinović da otputuje u Sjedinjene Američke Države.

Bonus video: