Akcija Željeznice: Od Bara do Beograda za 9,90 eura

Uz kartu za Beograd Special, putnici mogu iskoristiti i pravo na noćenje u hotelima Slavija (jedna zvjezdica) i Slavija Garni (tri zvjezdice) po promotivnim cijenama
0 komentar(a)
voz, vozovi, Željeznica, Foto: Boris Pejović
voz, vozovi, Željeznica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.03.2015. 19:26h

Željeznički prevoz Crne Gore od 5. marta nudi putovanje od Bara do Beograda po promotivnim cijenama.

Cijena karte u jednom pravcu za sjedište u kupeu sa 6 mjesta ( dnevni voz) iznosi 9,90 eura, dok je ležaj u kabini sa 6 ležaja ( noćni voz) 14,90 eura. Postelja u kabini sa 3 ležaja (noćni voz) iznosi 24,90 eura.

Kako su naveli iz Željeznice, u cijenu je uračunata rezervacija, ležaj u kušet kolima i posteljna karta u spavaćim kolima.

"Takođe, uz kartu za Beograd Special, putnici mogu iskoristiti i pravo na noćenje u hotelima Slavija (jedna zvjezdica) i Slavija Garni (tri zvjezdice) po promotivnim cijenama", navodi se u saopštenju.

Putovanje po ovoj ponudi moguće je realizovati isključivo na osnovu rezervacija putem upita na e-mail beogradspecijal@zpcg.me

Upit treba da sadrži: datum putovanja, željezničku stanicu u kojoj putnik želi podići rezervaciju, ime i prezime, broj mobilnog telefona, vrstu rezervacije ( sjedište,ležaj ili postelja), broj putnika.

Broj mjesta je ograničen.

Bonus video: