Sve za njihov osmijeh: 106 torti za djecu iz doma u Bijeloj

Torte su stigle iz kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore, predstavnika bokeljskih opština i partija, nevladinih organizacija, ambasada Slovenije i Rusije
373 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2015. 17:18h

Veliki broj humanih ljudi i organizacija iz Crne Gore, ali i iz regiona, učestvovali su u tradicionalnoj humanitarnoj manifestaciji Torta za osmijeh koja se već 12 godina organizuje za štićenike Dječijeg doma Mladost u Bijeloj.

Stiglo je 106 torti veoma maštovitih torti koje će pričiniti veliko zadovoljstvo djeci iz Doma.

Torte su stigle iz kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore, predstavnika bokeljskih opština i partija, nevladinih organizacija, ambasada Slovenije i Rusije.

Iz Novog Mesta u Sloveniji, grada pobratima Herceg Novom, i ove godine stigla je torta sa najljepšim željama malim prijateljima.

Branka Bukovec ističe da njihovo udruženje za razvijanje volonterskog rada više od deset godina sarađuje sa Omladinskim centrom , i da im je drago što na taj način daju podršku organizatorima da akcija nastavi da traje.

Rahela Simeonova Maneva iz Skoplja donijela je čak tri torte i zadovoljna je što je Inicijator i organizator manifestacije je NVO Omladinski centar Herceg Novi, a predsjednik Milijan Mijović ističe da je zadovoljan velikim odzivom.

Galerija

Bonus video: