Regent: Proslava 8. marta i irskog praznika

Drugu polovinu marta u ovom hotelu će obilježiti zabave u čast Sv. Patrika 17. marta, proslava 20. marta - Međunarodnog dana sreće, i tematska večera za 21. mart - prvi dan proljeća
58 pregleda 1 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Regent Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 27.02.2015. 12:06h

Ultraluksuzni tivatski hotel “Regent Porto Montenegro” pripremio je sadržajan program i za mart i april, kako bi svojim gostima, Tivćanima, ali i svim ljubiteljima dobre zabave i u predsezoni pružio autentične doživljaje.

“Pored redovnih džez večeri petkom, bogate wellness i gastronomske ponude, mart će proteći u znaku paket aranžmana za najnježniji praznik u godini, 8. mart. Menadžment hotela preporučuje jednodnevni aranžman koji uključuje ručak sa bogatog švedskog stola, cjelodnevni boravak u spa centru i dodatan popust od 20 % na sve spa tretmane. Za sve koji bi željeli da svoje dame obraduju i iskoriste ovaj praznik kao povod za “Bijeg na more”, Regent je pripremio paket aranžman koji uključuje noćenje u luksuznim sobama, polupansion (doručak i ručak), pristup spa centru tokom trajanja boravka i par šarmantnih iznenađenja. Zabava u susret 8. martu biće održana u subotu, 7. marta u Library Bar-u hotela od 20:30. Sve dame očekuje i mali znak pažnje od sektora hrane i pića", saopštila je portparolka „Regent Porto Montenegro“ hotela Elena Ljiljanić.

Drugu polovinu marta u ovom hotelu će obilježiti zabave u čast Sv. Patrika 17. marta, proslava 20. marta - Međunarodnog dana sreće, i tematska večera za 21. mart - prvi dan proljeća.

„U susret vaskršnjim praznicima, “Regent” priprema ručkove 5. i 12. aprila, kao i aranžmane za cjelodnevni boravak, ili paket aranžmane koji pretvaraju vaskršnje praznike u pravi proljećni odmor. Tematska večera u aprilu biće simbolično priređena 22. aprila uz svjetlost svijeća u čast proslave međunarodnog dana Planete zemlje", istakla je Ljiljanić.

April će proteći uz redovne džez večeri petkom, bogatu spa i wellness ponudu kao i standardno kvalitetnu gastronomsku ponudu koju “potpisuje” šef kuhinje toh elitnog hotela, maestro Džasmen Šo.

Bonus video: