Djelovi četiri grada u utorak bez struje

Na Cetinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati potrošači u Katunskoj nahiji koji se napajaju sa dalekovoda 35 kV Cetinje-Čevo-Glava Zete
1 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 23.02.2015. 18:08h

Djelovi Podgorice, Bara, Cetinja i Bijelog Polja biće sjutra više sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio ulice Neznanih junaka br. 131.

Od devet sati i 30 minuta do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada škole 1. jun i dio ulice Stane Tomašević.

Na području barske opštine, od deset do 16 sati, bez struje će po 45 minuta naizmjenično biti isključivani svi potrošači u Sutomoru.

Od deset do 16 sati bez napajanja električnom energijom u trajanju od po 45 minuta, naizmjenično će biti isključivani svi potrošači u Čanju, Đurmanima, Mišićima, Gornjem Zagrađu, vojka Crni Rt, Repetitor Velji grad i kamenolom Haj Nehaj.

Na Cetinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati potrošači u Katunskoj nahiji koji se napajaju sa dalekovoda 35 kV Cetinje-Čevo-Glava Zete.

U Bijelom Polju će, zbog radova na pojedinim izvodima u trafostanici 35/10 kV Nedakusi, u od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno ostajati potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: