NTO: Sva skijališta rade, uslovi idealni

Putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi, šestosjed Vilina voda i ski lift Ključ. Visina snijega u podnožju iznosi 80 centimetara
0 komentar(a)
Savin kuk, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Savin kuk, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 19.02.2015. 11:09h

Sva skijališta u Crnoj Gori danas rade, staze su sređene, a vremenski uslovi idealni za sve ljubitelje zimskih sportova, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na skijalištu Kolašin 1450 je sunčano. Temperatura se kreće od minus tri stepena u podnožju do minus četiri stepena na vrhu staze.

Putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi, šestosjed Vilina voda i ski lift Ključ. Visina snijega u podnožju iznosi 80 centimetara.

Na Vučju je sunčano uz slab vjetar. Trenutna temperatura je jedan stepen. Visina snijega u podnožju je oko 120 centimetara, dok je na vrhu staze oko 145 centimetara. Rade rekreativna i ciciban, kao i staza za sankanje.

Na skijallištu Savin kuk ovog jutra je vedro i bez vjetra. Trenutna temperatura iznosi minus dva stepena. Visina snijega u podnožju je 120 centimetara, a na vrhu staze 130 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji.

U ski centru Javorovača je sunčano. Temperatura iznosi minus sedam stepeni, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju oko jedan metar.

Na skijalištu Lokve je idealno vrijeme. Staze su odlično pripremljene, trenutna temperatura iznosi minus 11 stepeni. Visina snijega u podnožju je 40 centimetara, a na vrhu oko jedan metar.

Bonus video: