U Šestanima počelo probijanje lokalnih puteva

Šef mjesne kancelarije u Šestanima Jozo Lukić potvrdio je večeras “Vijestima” da se život u ovom dijelu barske opštine vraća u normalu, te da i dalje traje čišćenje lokalnih puteva
1069 pregleda 0 komentar(a)
Probijanje puta Donja Briska, Foto: Privatna arhiva
Probijanje puta Donja Briska, Foto: Privatna arhiva

Nakon što je na portalu “Vijesti” juče objavljeno da je život u prijezerskoj mjesnoj zajednici Šestani skoro blokiran zbog toga što je sniježni prekrivač zatrpao sve lokalne puteve, situacija na terenu je dobrim dijelom popravljena jer je lokalna uprava angažovala mehanizaciju koja od sinoć čisti ove puteve.

Šef mjesne kancelarije u Šestanima Jozo Lukić potvrdio je večeras “Vijestima” da se život u ovom dijelu barske opštine vraća u normalu, te da i dalje traje čišćenje lokalnih puteva. On je istakao da se predsjednik Opštine Bar Dušan Račević odmah angažovao oko otpočinjanja akcije čišćenja, u koju je upućena mehanizacija preduzeća “Bracić".

"Sinoć je očišćen put za Donju Brusku a danas su nastavili čišćenje na ostalim putnim pravcima. Najkritičnija je situacija u selima Pinčići, Livari i Gornja Briska, gdje je sniježni pokrivač najviši, dok u prijezerskim selima Donji Murići i Besi nema mnogo snijega. Snadbijevanje električnom energijom je u potpunosti stabilizovano", zaključio je Lukić.

Bonus video: