Rade sva skijališta, putevi prohodni

Na skijalištu Kolašin 1450 je sunčano. Temperatura je od minus četiri stepena u podnožju do minus pet stepeni na vrhu staze, dok se očekuje da će dnevna temperature danas dostići do deset stepeni
3 komentar(a)
Žabljak, skijalište, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, skijalište, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 18.02.2015. 10:34h

Sva skijališta u Crnoj Gori i danas su u funkciji, staze su pripremljene i putevi prohodni.

Na skijalištu Kolašin 1450 je sunčano. Temperatura je od minus četiri stepena u podnožju do minus pet stepeni na vrhu staze, dok se očekuje da će dnevna temperature danas dostići do deset stepeni.

Putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi, šestosjed Vilina voda i ski lift Ključ. Visina snijega u podnožju je 80 centimetara.

“Na skijalištu Vučje je sunčano uz slab vjetar. Trenutna temperatura iznosi dva stepena”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Visina snijega u podnožju je oko 120 centimetara, dok je na vrhu staze oko 145 centimetara. Put je prohodan, rade rekreativna i ciciban staza, kao i za najmlađe staze za sankanje.

Na Savinom kuku je vedro i bez vjetra. Trenutna temperatura iznosi minus tri stepena.

Visina snijega u podnožju je 120 centimetara, a na vrhu staze 130 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji, a put do skijališta prohodan.

U ski centru Javorovača je sunčano. Temperatura iznosi nula stepeni, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju oko jedan metar.

Na skijalištu Lokve staze su dobro pripremljene, trenutna temperatura iznosi od minus pet stepeni u podnožju do minus šest stepeni na vrhu staze.

Visina sniježnog pokrivača u podnožju je 40 centimetara, a na vrhu oko jedan metar.

Bonus video: