NAGRADNA IGRA AGENCIJE "GLOBTOUR MONTENEGRO"

Srećna dobitnica: Blogerka iz Beča ljetovaće u Budvi

67 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandra Maksimović, Viktoria Urbanek, Foto: NTO
Aleksandra Maksimović, Viktoria Urbanek, Foto: NTO
Ažurirano: 16.02.2019. 02:34h

Viktoria Urbanek, turistička blogerka iz Beča dobitnca je nagrade ljetovanje u Budvi u okviru nagradne igre koja je organizovana tokom trajanja Međunarodnog sajma turizma "Ferien-Messe Wien 2015" u Beču, u organizaciji turističke agencije "Globtour Montenegro" iz Budve, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO). 

"Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je na ovom sajmu predstavila turističku ponudu, u saradnji sa turističkom privredom i strateškim partnerima. Nagradna igra izazvala je veliko interesovanje, s obzirom na to da je u njoj učestvovalo više od 600 posjetilaca sajma. Dobitni kupon, danas je u prostorijama agencije "Globtour Montenegro", izvukla Aleksandra Maksimović, PR menadžer Nacionalne turističke organizacije Crne Gore", dodaje se u saopštenju NTO.

Iz NTO su kazali da su srećnoj dobitnici pored sedmodnevnog boravka za dvije osobe u hotelu sa četiri zvjezdice na Budvanskoj rivijeri, na bazi polupansiona, obezbijeđene i avio karte, rent-a-car, kao i jedan izlet koji obuhvata obilazak Kotora, Cetinja i sela Njeguši. 

"Agencija "Globtour” je već dugi niz godina prisutna na austrijskom tržištu i partner je koncerna "Eurotours International", koji je najveći u Austriji i među vodećima u Evropi. Takođe, austrijski partneri agencije "Globtour" su i turoperatori "Hubertus Tours", "MchE Trading Handels", "SIGMA Touristik", zaključuje se u saopštenju.