Pljevlja: Pjenasta lopta pala na prednje staklo kola

Za razliku od ranije, kada su lopte od pjene padale po kućama i imanjima građana Komina i Radosavca, juče su pjenaste lopte bile rasute i po asfaltnom putu regionalnog puta Pljevlja- Đurđevića Tara
4 komentar(a)
Pljevlja pjena, Foto: Privatna arhiva
Pljevlja pjena, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.02.2015. 07:55h

Pjena koja je juče u popodnevnim časovima pojavila na putu Pljevlja - Odžak, pored TE "Pljevlja", ponovo je uznemirila stanovnike okolnih sela, kao i vozače koji su prolazili obližnjom saobraćajnicom.

Prvi put su se pjenaste lopte, neke čak i prečnika do jednog metra pojavile sredinom ljeta prošle godine.

Za razliku od ranije, kada su lopte od pjene padale po kućama i imanjima građana Komina i Radosavca, juče su pjenaste lopte bile rasute i po asfaltnom putu regionalnog puta Pljevlja- Đurđevića Tara.

Predsjednik Breznice Milorad Mitrović kaže da su vozači bili iznenađeni nesvakidašnjim prizorom, a bili su primorani da ogromne lopte od pjene zaobilaze svojim vozilima po putu i tako rizikuju da naprave saobraćajnu nezgodu.

"Jedan od vozača kombija je potvrdio da mu je, dok se kretao vozilom, pjanasta lopta pala na prednje vjetrobransko staklo, ali da se kretao sporo tako da je uspio da odmah skrene na proširenje i zaustavi vozilo", rekao je Mitrović.

Bonus video: