UPRAVNI ODBOR UCG

Milović ostaje dekan Ekonomskog, Spaić na čelu Pravnog fakulteta

Aktuelni dekan Ekonomskog fakulteta će ovu dužnost obavlja i u narednom mandatu 2019-2022.
2055 pregleda 0 komentar(a)
Sa sjednice Upravnog odbora, Foto: Univerzitet Crne Gore
Sa sjednice Upravnog odbora, Foto: Univerzitet Crne Gore
Ažurirano: 14.01.2019. 12:34h

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na posljednjoj sjednici odlučio da aktuelni dekan Ekonomskog fakulteta UCG dr Nikola Milović ovu dužnost obavlja i u narednom mandatu 2019-2022, a odluka će stupiti na snagu 28. maja. 2019.

Takođe, ističu iz UCG, na predlog Pravnog fakulteta, a uz prethodno pribavljeno mišljenje rektora Univerziteta Crne Gore prof. dr Danila Nikolića, Upravni odbor UCG je za dekanicu Pravnog fakulteta UCG imenovao dr Anetu Spaić, vanrednu profesoricu na ovom fakultetu, koja će stupiti na dužnost 20. maja. 2019.

"Na sjednici je, između ostalog, usvojen i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu Univerziteta Crne Gore. Donijeta je i odluka o formiranju tenderske komisije za otvaranje, rangiranje i vrednovanje ponuda po javnom pozivu Univerziteta Crne Gore, koja treba da realizuje postupak prodaje nepokretnosti", saopštio je predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.

Preporučujemo za Vas