Porto Montenegro na sajmu u Majamiju

Marina Porto Montenegro je jedna od najatraktivnijih jahting destinacija na svjetskom tržištu, a nastup u Majamiju je prvi put da se kapaciteti i ponuda tivatskog nautičkog centra značajnije prezentiraju na tržištu SAD
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.02.2015. 14:39h

Kompanija „Adriatic Marinas“ iz Tivta predstavlja svoj turistički proizvod – vodeću matičnu luku za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro na Sajmu nautike u Majamiju (Miami Yacht and Brokerage Show), u saradnji sa svjetski poznatom jahting brokerskom agencijom „Worth Avenue Yacht“.

„Svojevrsna galerija na vodi, koja predstavlja impresivne dizajnerske superjahte, otvorena je 12. februara i trajaće do 16. februara. Sa svojom reputacijom koju je izgradio u prethodnih 27 godina, sajam u Majamiju privlači najpoznatije brokerske kuće i jahting agencije kao izlagače, kao i svjetski priznate kapetane, vlasnike plovila na vodi i ljubitelje nautike i sportova na vodi.“- kazao je juče tim povodom PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Kao dobitnik prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji „Najbolja marina za superjahte 2015“, koju joj je dodjelila britanska asocijacija TYHA, marina Porto Montenegro je jedna od najatraktivnijih jahting destinacija na svjetskom tržištu, a nastup u Majamiju je prvi put da se kapaciteti i ponuda tivatskog nautičkog centra značajnije prezentiraju na tržištu SAD.

Bonus video: