Američka privredna komora organizuje radionicu za unaprijeđenje poslovnih vještina

Tokom dvosatne radionice, pod vođstvom eksperta za ljudske resurse kompanije Ernst, Sonje Jovanović, članice Amcham Montenegro, učesnici će imati prilike da nauče kako da budu efikasniji i produktivniji u svom poslu, koristeći se znanjima stečenim tokom radionic
71 pregleda 0 komentar(a)
Američka privredna komora  sastanak NATO, Foto: Savo Prelević
Američka privredna komora sastanak NATO, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2015. 12:17h

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) organizovaće u srijedu radionicu pod nazivom Delegiranje posla i izvještavanje o rezultatima - Delegation&Feedback, u cilju unaprijeđenja poslovnih vještina.

Tokom dvosatne radionice, pod vođstvom eksperta za ljudske resurse kompanije Ernst&Young, Sonje Jovanović, članice Amcham Montenegro, učesnici će imati prilike da nauče kako da budu efikasniji i produktivniji u svom poslu, koristeći se znanjima stečenim tokom radionice.

Iz AmCham-a je saopšteno da se ove godine nastavlja sa organizovanjem radionica usmjerenih ka unaprijeđenju poslovnih vještina.

„Ključ produktivnosti, prije svega, leži u efikasnom i racionalnom korišćenju vremena, kao i adekvatnoj raspodjeli odgovornosti među članovima tima“, navodi se u saopštenju.

Iz AmCham-a su rekli da nastoje da kroz tu i slične radionice dodatno edukuju zaposlene u kompanijama članicama, ali i sve ostale zainteresovane pojedince, o značaju profesionalnog i ličnog usavršavanja, u cilju stvaranja konkurentnijeg tržišta rada.

„U svijetu, pored formalnog obrazovanja, sve više se insistira na razvijanju takozvanih „mekih vještina“ kod zaposlenih, koje su u poslovnom svijetu vrlo važne“, poručili su iz AmCham-a.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u radionici najkasnije do ponedeljka do 16 sati. Prijavu je potrebno poslati na e-mail info@amcham.me uz CV i kratko motivaciono pismo.

"Broj učesnika u radionici je ograničen, a prioritet prilikom prijave će imati članovi AmCham Montenegro", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: