Rade sva skijališta u Crnoj Gori

“Od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi i šestosjed Vilina voda. Visina snijega je 120 centimetara u podnožju”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO)
0 komentar(a)
Javorovača, skijalište Javorovača, Foto: Obrad Pješivac
Javorovača, skijalište Javorovača, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 13.02.2015. 11:12h

Sva skijališta u Crnoj Gori danas su u funkciji i staze su pripremljene.

Na skijalištu Kolašin je sunčano. Temperatura je od minus dva stepena u podnožju do minus tri stepena na vrhu staze, putevi su prohodni.

“Od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi i šestosjed Vilina voda. Visina snijega je 120 centimetara u podnožju”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na Vučju je sunčano i bez vjetra. Trenutna temperatura iznosi minus jedan stepen. Visina snijega u podnožju je oko 150 centimetara, dok je na vrhu staze oko 170 centimetara.

Na skijalištu Savin kuk je sunčano. Trenutna temperatura je nula stepeni. Visina snijega u podnožju je 135 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji.

U ski centru Javorovača je sunčano. Temperatura je tri stepena ispod nule. Visina sniježnog pokrivača u podnožju je 130 centimetara.

Na Lokvama je sunčano, visina sniježnog pokrivača iznosi oko 70 centimetara. Temeperatura je minus četiri stepena, put je prohodan, a staze su pripremljene.

Bonus video: