CKB donirala računare OŠ "Blažo Jokov Orlandić" iz Bara

476 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Blažo Jokov Orlandić donacija, Foto: CKB
OŠ Blažo Jokov Orlandić donacija, Foto: CKB
Ažurirano: 12.02.2015. 13:36h

Predstavnici Crnogorske komercijalne banke uručili su OŠ "Blažo Jokov Orlandić" iz Bara računarsku opremu za potrebe osavremenjavanja nastavnog procesa.

"Obrazovanje je jedan od ključnih segmenata u koje CKB kontinuirano ulaže. Ponosni smo što imamo priliku i mogućnost da pomognemo rad ove škole kroz doniranje računarske opreme, a samim tim doprinesemo i stvaranju bolje budućnosti za sadašnje učenike, a buduće stručnjake i uspješne ljude", izjavila je direktorka Korporativnog sekretarijata CKB-a Branislava Maja Vukčević.

Svoju zahvalnost na doniranoj opremi izrazila je i Svetlana Macanović direktorka OŠ "Blažo Jokov Orlandić":

"U ime učenika i nastavnika OŠ "Blažo Jokov Orlandić" izražavam iskrenu zahvalnost na vrijednom poklonu koji će doprinijeti osavremenjavanju i unaprjeđivanju nastavnog procesa. Računare koje nam je donirala CKB namijenili smo kabinetima stranih jezika kako bi učenicima bio olakšan tok usvajanja znanja i nastava bila očiglednija i zanimljivija. Treba istaći da ovo nije prvi put da CKB pomaže našoj školi, i nadamo se da će se tradicija podrške obrazovno-vaspitnim ustanovama nastaviti. CKB ovakvim aktivnostima pokazuje visok stepen društvene odgovornosti, a nastavnici i učenici će ove investicije valorizovati “, istakla je Macanović.

"Banka je ovoj obrazovnoj ustanovi donirala 3 računara sa propratnom opremom vrijednom 1.500 eura što predstavlja nastavak prakse društveno odgovornog poslovanja i još jedan primjer posvećenosti banke zajednici kojoj pripada". navodi se u saopštenju CKB.

Bonus video: