Rade skijališta Kolašin, Vučje, Savin kuk i Javorovača

Na skijalištu Vučje danas se očekuje dobro skijanje. Staze se redovno štampaju, a putevi su prohodni. Oblačno je sa snijegom
123 pregleda 2 komentar(a)
Skijalište Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Skijalište Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 06.02.2015. 11:03h

Skijališta Kolašin, Vučje, Savin kuk i Javorovača danas će biti u funkciji, dok Lokve ne rade zbog jake kiše.

„Na skijalištu u Kolašinu je oblačno, pada snijeg jačeg intenziteta, temperatura je od nula stepeni u podnožju do minus jedan stepen na vrhu staze, putevi su prohodni. Od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine i šestosjed Vilina voda“ navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Visina snijega u podnožju staze u Kolašinu iznosi 110 centimetara.

Na skijalištu Vučje danas se očekuje dobro skijanje. Staze se redovno štampaju, a putevi su prohodni. Oblačno je sa snijegom.

U funkciji će biti rekreativna i Ciciban staza, visina snijega je dva metra na vrhu i 1,5 metar u podnožju, dok trenutna temperatura iznosi minus tri stepena.

Putevi do skijališta Savin kuk su prohodni i staze sređene, snijeg i dalje pada.

Visina sniježnog pokrivača je oko 120 centimetara, temperatura jedan stepen ispod nule, dva lifta su u funkciji, a žičara trenutno u pripremi.

Na Javorovači, takođe pada snijeg umjerenog intenziteta, temperatura je nula stepeni, staze su uštampane na vrijeme, tako da se i danas očekuje dobro skijanje. Visina snijega u podnožju iznosi 120 centimetara.

Bonus video: