Mještani Krašića obustavili blokade radova

Nezadovoljni Krašičćani prije dvije noći parkiranjem svojih automobila, blokirali su građevinske mašine na Bjelilima, jer su Opština i izvođači u petak, zbog nesmetanog odvijanja radova, uveli višečasovne zabrane saobraćaja na tom jedinom putu koji Krašiće povezuje sa Tivtom
0 komentar(a)
Krašići, Krašići radovi, Foto: Siniša Luković
Krašići, Krašići radovi, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 05.02.2015. 14:22h

Na sastanku sa gradonačelnikom Tivta Ivanom Novoselom, predsjednikom Skupštine opštine i projekt menadžerom izgradnje kanalizacionog sistema Krstom Boškovićem i predstavnicima kompanije „Dahlem", mještani Krašića su postigli dogovor o obustavljanju blokade radova na izgradnji kanalizacije prema tom naselju.

Nezadovoljni Krašičćani prije dvije noći parkiranjem svojih automobila, blokirali su građevinske mašine na Bjelilima, jer su Opština i izvođači u petak, zbog nesmetanog odvijanja radova, uveli višečasovne zabrane saobraćaja na tom jedinom putu koji Krašiće povezuje sa Tivtom.

“Mještani su pristali da deblokiraju radove na izgradnji kanalizacionog sistema. Opština je izašla u susret zahtjevima žitelja Krašića da se proširi put u Bjelilima kako bi se omogućio nesmetan saobraćaj tokom izvođenja radova. Građani su po dogovoru, povukli svoje automobile sa gradilišta,” kazao je nakon sastanka Bošković, dodajući da je lokalna uporava prihvatila sugestiju mještana, pa će se, paralelno sa gradnjom kanalizacije čije se cijevi polažu u trup puta, pristupiti proširenju trase uske ceste u Bjelilima u dužini od oko 150 metara.

Bonus video: