Februar u "Regentu": Ponuda i za gurmane i za zaljubljene

Za Dan zaljubljenih 14. februar, “Regent” nudi posebni doživljaj zaljubljenim i svima koji žele da osjete posebnu atmosferu Valentinova
0 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 03.02.2015. 14:15h

Elitni tivatski hotel “Regent Porto Montenegro” u istoimenom nautičkom centru i marini za mega-jahte, pripremio je dinamičan program raznovrsnih dešavanja za mjesec februar. Tako je posebna “Lovačka večera” zakazana za petak, a ovaj zimski gastronomski spektakl nudi čak pet gangova sa specijalitetima od divljači i uz degustaciju regionalnih vina.

Za Dan zaljubljenih 14. februar, “Regent” nudi posebni doživljaj zaljubljenim i svima koji žele da osjete posebnu atmosferu Valentinova kroz program nazvan “Romantični bijeg na more”.

Hladni zimski dani u ovom hotelu sa pet plus zvjezdica, protiču u znaku najkvalitetnije jazz muzike jer se svakog petak u Library Bar-u organizuju jazz-večeri na kojima nastupa “MP trio” džez sastav iz Podgorice.

Program pod nazivom “Nedjeljni ručak u restoranu Dining Room” svake nedjelje uključuje specijalnu ponudu toplih i hladnih jela sa menija sva tri hotelska restorana po sistemu švedskog stola, uz bogat dijapazon pića, a to sve prati i usluga čuvanja djece u hotelskom dječijem klubu.

Zaštitni znak svih “Regent” hotela u svijetu – njihov čuveni wellness i spa program, takođe je dio zimske ponude “Regent Porto Montenegra” čiji je spa centar otvoren za sve posjetioce koji žele da uživaju u čarima unutrašnjeg bazena, đakuzija i ostalih sadržaja.

“Pored bogatog portfolia tretmana za tijelo i lice, a u ponudi se mogu naći i posebni zimski spa paketi", kazala je portparol “Regenta” Elena Ljiljanić ističući da će najluksuzniji hotel u Boki i u narednom periodu nastojati i da maštovitim programima i specijalnim ponudama bude privlačan kako najzahtjevnijih inostranoj javnosti, tako i klijentima iz Crne Gore.

Bonus video: