Odlični uslovi za skijanje na padinama Bjelasice

Od danas važi promitivna cijena dvodnevnog ski pasa koja iznositi 30 za odrasle i 20 eura za djecu
72 pregleda 4 komentar(a)
Kolašin, ski centar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, ski centar Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 01.02.2015. 15:15h

Snijeg, koji je padao minula dva dana, uslovio je, kako kažu u Ski centru Kolašin 1450, odlične uslove za skijanje na padinama Bjelasice.

Prema riječima izvršnog direktora Ski centra Boban Šćepanović, već sada se može kazati da će zimska sezona na tom skijalištu trajati do kraja marta. On je rekao da je tokom vikenda posjećenost bila odlična.

Iz Ski centra su najavili i nagradnu igru za sve goste, koja će početi od danas.

“Od danas počinje nagradna igra "Sakupi i osvoji", koja traje do subote 28. februara 2015. godine. Svi koji sakupe komplet od 5 dnevnih ili 7 poludnevnih ski-passova (iste vrste a različitih datuma) dobiće na poklon 1 dnevni ski-pass. Sakupljene ski pasove treba dostaviti na neki od prodajnih pultova u skijašnici gdje se i preuzimaju nagradni ski passovi. Prilikom preuzimanja nagradnih ski pasova svaki učesnik će ostaviti svoje podatke jer ćemo 1. marta 2015. izvući srećnog dobitnika sedmodnevnog ski-passa. Ime srećnog dobitnika ćemo objaviti na sajtu kolasin1450.com i FB stranici Ski centar Kolašin 1450 - zvanična stranica”, kazao je Šćepanović.

Od danas važi promitivna cijena dvodnevnog ski pasa koja iznositi 30 za odrasle i 20 eura za djecu. Petodnevni ski pas će koštati 70 za odrasle i 46 eura za djecu.

Bonus video: