Herceg Novi: Vjetar obarao stabla

Vjetar je srušio i stabla u parku hotela Igalo, na parkingu bivšeg hotela Tamaris, u ulici Nikole Kovačevića i u Omladinskom parku u Igalu, na Njivičkom putu, u ulici Orjenskog bataljona u blizini Autobuske stanice
107 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2015. 07:23h

Jak vjetar koji od duva na hercegnovskoj rivijeri obarao je velika stabla u Igalu, Herceg Novom i duž hercegnovske rivijere.

Radnici Stambeno komunalnog preduzeća (JSKP) su na terenu i otklanjaju štetu, kazao je "Vijestima" pomoćnik direktora Milan Zarić.

Saobraćaj na Jadranskoj magistrali kod Kumbora bio je u prekidu pola sata jer su na put pala dva stabla koja su prepriječila prolaz automobilima. Srećom nije bilo povrijeđenih ni oštećenih automobila.

Vjetar je srušio i stabla u parku hotela Igalo, na parkingu bivšeg hotela Tamaris, u ulici Nikole Kovačevića i u Omladinskom parku u Igalu, na Njivičkom putu, u ulici Orjenskog bataljona u blizini Autobuske stanice.

Radnici JSKP su u toj ulici sa stambene zgrade uklonili oluk koji je vjetar otkačio i koji je prijetio da padne na ulicu.

Vjetar je lomio saobraćajne znake, stubove javne rasvjete, oglasdne table, a bilo je i slomljenih stakala.

Galerija

Bonus video: