Telenor fondacija raspisala drugi konkurs za finansiranje projekata

131 pregleda 0 komentar(a)
Adrijana Husić, Foto: Telenor Crna Gora
Adrijana Husić, Foto: Telenor Crna Gora
Ažurirano: 30.01.2015. 10:49h

Telenor fondacija raspisala je novi konkurs za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnom svijetu, a sve u skladu sa misijom Fondacije "Internet za sve“.

Zainteresovani projekte mogu poslati na e-mail fondacija@telenor.me do 23. februara u 17 časova.

Menadžer Telenor fondacije Adrijana Husić, kazala je da se nada da će se i kroz ovaj konkurs, kao što je bio slučaj sa prethodnim, realizovati dobre inicijative koje će ponuditi rješenje na postojeće izazove.

"Vjerujemo da je i pred nama i pred našim sadašnjim, ali i budućim partnerima veliki izazov – kreirati i podržati projekte koji će mijenjati zajednicu na bolje zahvaljujući prije svega Internetu koji, svjesni smo, doprinosi razvoju i unapređenju društva. U novu godinu ulazimo i sa novim pozivom organizacijama, da se prijave na konkurs i pridruže nam se u misiji "Ovdje smo da pomognemo". Zajedno sa partnerima pratimo napredak projekata, i razvoj same ideje kroz implementaciju aktivnosti. Pred nama je mnogo novih izazova, ali vjerujemo da upravo zahvaljujući dobrim postojećim i novim partnerskim odnosima, možemo da ponudimo održiva i inovativna rješenja koje će mijenjati naše društvo na bolje", rekla je Husić.

Fondacija je na prethodnom konkursu finansijski i logistički podržala projekte Udruženja paraplegičara Podgorica i Udruženja Evropskih studenata Tehnike - Lokalna grupa Podgorica (BEST), dok je saradnja sa NVO Digitalizuj.Me formalizovana kroz novu Inicijativu.

Odluke o prodršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na sjednici koja je planirana za početak marta 2015.godine.

Bonus video: