Gvozdenović: Ministarstvo i Vlada spremni da podrže Sea Dance

Predsjednik je izrazio poštovanje za uspjeh prošlogodišnjeg festivala koji je imao 260 hiljada posjetilaca iz više od 50 država, a čija je festivalska manifestacija proglašena za najbolji evropski festival u kategoriji do 40 posjetilaca dnevno
100 pregleda 3 komentar(a)
Dušan Kovačević, Filip Vujanović, Branimir Gvozdenović, Lazar Rađenović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Dušan Kovačević, Filip Vujanović, Branimir Gvozdenović, Lazar Rađenović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 26.01.2015. 13:36h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas delegaciju muzičkog festivala EXIT na čelu sa direktorom i osnivačem Dušanom Kovačevićem, predsjednika Opštine Budva Lazara Rađenovića i menadžerku opštine Milenu Marović Bogdanović.

Kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta cilj sastanka je afirmacija tog prestižnog muzičkog festivala i uspješne pripreme njegovog održavanja u Budvi tokom ove godine.

Na sastanku je bio i ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, koji je saopštio da su Ministarstvo i Vlada spremni da podrže taj festival.

Predsjednik je izrazio poštovanje za uspjeh prošlogodišnjeg festivala koji je imao 260 hiljada posjetilaca iz više od 50 država, a čija je festivalska manifestacija proglašena za najbolji evropski festival u kategoriji do 40 posjetilaca dnevno.

"Nesumnjivo je da je između 17 festivala organizovanih prošle godine u Crnoj Gori ovaj festival imao ubjedljivo najveći broj posjetilaca, najprestižnije izvođače i najveći ostvareni prihod", saopštio je Vujanović uvjeren da će ovogodišnji festival imati još bolja dostignuća.

Direktor i osnivač festivala Dušan Kovačević je konstatovao da je debitantski uspjeh festivala pokazao njegovu posebnu vrijednost i dobio priznanje za festivalski događaj u Evropi za 2014.

On se zahvalio za partnersku podršku Opštini Budva i Vladi Crne Gore. Saopštio je procjenu da će ovogodišnji festival biti još uspješniji.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika države i Rađenović, očekujući veliki uspjeh festivala koji će doprinijeti daljoj promociji Budve i turizma Crne Gore.

Bonus video: