CEDEM među 10 vodećih think-tank organizacija

Iz te NVO su svrstavanje među deset najboljih think tank organizacija u regionu, ocijenili kao međunarodno priznanje za „šesnaestogodišnji rad na istraživanju i analizi političkih procesa u Crnoj Gori“
1 komentar(a)
CEDEM, Foto: CEDEM
CEDEM, Foto: CEDEM
Ažurirano: 24.01.2015. 17:54h

Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) svrstan je među deset vodećih think-tank organizacija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, saopštili su iz te organizacije.

U istraživanju koje je sprovedeno u okviru Programa Think-tankovi i civilno društvo, Univerziteta Pensilvanija iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD), CEDEM je rangiran kao osmi među vodećim think-tank organizacijama.

Iz te nevladine organizacije su svrstavanje među deset najboljih think tank organizacija u regionu, ocijenili kao međunarodno priznanje za „šesnaestogodišnji rad na istraživanju i analizi političkih procesa u Crnoj Gori“.

Think tank su neprofitne organizacije koje se bave istraživačkim i obrazovnim radom kako bi u različitim oblastima dovele do unapređenja u društvenom i političkom sistemu kroz nepristrasne analize i rasprave.

Bonus video: