Telekom unaprijedio ponudu za biznis korisnike

380 pregleda 4 komentar(a)
Telekom, Foto: Arhiva Vijesti
Telekom, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.01.2015. 13:06h

Telekom je za svoje poslovne korisnike pripremio četiri nova postpaid paketa koja donose brojne povoljnosti u komunikaciji.

Iz kompanije je saopšteno da su u ponudi Smart Biznis 7, 15, 25 i Smart Biznis Premium paket koji u mjesečnu pretplatu uključuju pozive i SMS u Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži, minute razgovora ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i internet protok.

"Tako na primjer, korisnici koji se odluče za Smart Biznis 25, uz mjesečnu pretplatu od 25 EUR sa porezom na dodatu vrijednost (PDV), dobiće pet hiljada minuta za razgovore prema Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži, 400 minuta prema svim mrežama u Crnoj Gori, 2.000 SMS-ova u Telekom mobilnoj mreži i 400 megabajta (MB) internet protoka”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su objasnili da se neiskorišćeni minuti i poruke mogu prenijeti u naredni mjesec, a nakon potrošenih MB iz paketa, brzina interneta se smanjuje.

Detaljne informacije o paketima mogu se naći OVDJE.

Telekom je, osim toga, za poslovne korisnike fiksne telefonije, uveo Flat opciju koja uključuje dvije hiljade minuta prema Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži, uz mjesečnu pretplatu od deset EUR sa PDV-om.

Ponuđen je i paket Biznis Duo koji uključuje Telekom Flat opciju i ADSL Flat B10 paket, koji podrazumijeva neograničen protok i brzinu do deset megabita u sekundi (Mbps) uz mjesečnu pretplatu od 39,95 eura sa PDV-om.

U tu pretplatu je uključena i mjesečna naknada za pristup mreži.

Bonus video: