Vukčeviću smetalo fotografisanje, umalo fizički obračun

Dolazeći na sastanak sa direktorom Direkcije javnih radova Žarkom Živkovićem i predsjednikom Opštine Žabljak Veselinom Vukićevićem, koji je zakazan u obližnjem restoranu „Koliba“, Vukčević je primijetio čovjeka koji je telefonom fotografisao skijalište
10 komentar(a)
Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac
Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 16.01.2015. 10:21h

Direktor Investiciono razvojnog fonda dr Zoran Vukčević jedan je od vinovnika incidenta koji se dogodio u četvrtak na polazištu uspinjače Savin kuk.

Dolazeći na sastanak sa direktorom Direkcije javnih radova Žarkom Živkovićem i predsjednikom Opštine Žabljak Veselinom Vukićevićem, koji je zakazan u obližnjem restoranu „Koliba“, Vukčević je primijetio čovjeka koji je telefonom fotografisao skijalište. Revoltiran takvom radnjom grubo mu se obratio, uzvraćeno mu je istom mjerom. Uslijedile su psovke i pokušaj fizičkog obračuna koji su spriječili zaposleni na skijalištu.

Skandal je posmatrao veliki broj zaopslenih na skijalištu i skijaša. Do identiteta drugog aktera ovog incidenta nijesmo uspjeli doći ali saznajemo da se radi o vozaču direktora Direkcije javnih radova Žarka Živkovića.

Bonus video: