MA: Tarifa za porodična putovanja za i iz Beograda

0 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Planes.cz
Montenegro Airlines, Foto: Planes.cz
Ažurirano: 05.01.2015. 13:59h

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik Montenego Airlines (MA) i u 2015.godini nastavlja sa promotivnim akcijama za svoje putnike.

"Sve porodice koje odluče da putuju do Beograda ili dolaze iz glavnog grada Srbije u Crnu Goru avionima Montenegro Airlinesa od 5. januara do 28. februara ove godine imaju priliku da to urade u okviru porodične tarife. Cijena povratne karte za roditelje, za putovanja na relaciji Podgorica/Tivat - Beograd - Podgorica/Tivat, iznosiće 119,78 eura po osobi, dok će za djecu iznositi 59,78 eura, dok nadoknada za bebe do navršene 2. godine iznosi 5 eura", saopšteno je iz MA.

Iz ove kompanije dodaju da se navedene cijene odnose na povratna putovanja i ne uključuju rezervacionu taksu, a karte je moguće kupiti sve do 26.februara 2015. godine.

"Ova tarifa se ne odnosi na putovanje jednog roditelja sa bebom, dok boravak treba biti minimum dva dana, a maksimum 21 dan. Karte se mogu kupiti pozivom na broj Call Centra 19804, u svim Montenegro Airlinesovim poslovnicama, kao i autorizovanim putničkim agencijama", dodaje se u saopštenju.

Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte.

Bonus video: