Opština Berane nagradila najbolje radnike

58 pregleda 0 komentar(a)
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 02.01.2015. 16:33h

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić priredio je u galeriji Polimskog muzeja novogodišnji prijem za odbornike SO Berane, predstavnike medija, javnog, političkog i kulturnog života.

Šćekić se u svečanom obraćanju osvrnuo na period od kada se desila promjena vlasti u Beranama, odnosno od kada je koalicija "Zdravo Berane" počela da obavlja lokalnu vlast.

"Hvala vam što imate razumijevanja za sve što smo počeli da radimo i što ćemo činiti u narednoj godini. Naše je da sav entuzijazam i energiju koju imamo uložimo u to da realizujemo planove za dobro svih nas, kako bi nam predstojeća godina bila uspješna i obilježena pozitivnim pomacima", rekao je Šćekić.

Opština je po prvi put ove godine povodom praznika nagradila najbolje radnike lokalne urpave i javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač. Ukupno je nagrađenio 67 radnika, službenika i namještenika.

Prema odluci Skupštine opštine novogodišnji pokloni uručeni su djeci iz 15 socijalno najugroženijih porodica sa teritorije opštine Berane.

Opština je po prvi povodom novogodišnjih i božićnih praznika organizovala i poseban prijem za predsjednike savjeta 25 mjesnih zajednica.

Bonus video: