Podgorica: Doktori rade na četiri punkta

1 komentar(a)
Delta, Foto: Vesko Belojević
Delta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 31.12.2014. 12:24h

Dežurni domovi zdravlja u Podgorici, tokom novogodišnjih i božićnih praznika su Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Iz Doma zdravlja je saopšteno da će doktori za odrasle u Novoj Varoši i na Koniku za praznike da ordiniraju od 7 do 21 sat, u Tuzima i Golubovcima od 7 do 15 sati.

Kazali su da će izabrani doktori za djecu raditi u Novoj Varoši 24 sata.

Istakli su da će Centar za laboratoriju u Bloku V raditi za praznike od 7 do 21 sat, a jedinica za patronažu po ustaljenom rasporedu.

"Terapija po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenta, davaće se svakog dana od 7 do 19 sati", navodi se u saopštenju.

Iz Doma zdravlja su rekli da će izabrani doktori za žene tokom božićnih praznika na Koniku da rade od 7 do 14, a specijalistička interna ambulanta u Novoj Varoši od 7 do 21 časa.

Naplatna mjesta Elektroprivrede radila su danas do 12, a u "Delti" rade do 18 časova. Poštine poslovnice danas su radile do 13 sati.

"Prvog dana Nove radiće pošta u “Maksiju”, na Starom aerodromu. Drugog januara radiće poslovnice u “Bazaru”, “Delti” i “Mall of Montenegro” i na Starom aerodromu“, saopšteno je iz Pošte.

"Delta" će raditi 31. decembra od 10 do 18 časova, kao i 6. januara, dok će prvog dana Nove godine i Božića da bude zatvorena.

Iz "Delte" je saopšteno da će ostalim danima raditi od 10 do 22 sata. Bazar u Bloku pet danas raditi od osam do 18 časova, a 1. januar biće neradni.

Bonus video: