Izabrani najbolji rožajski sportisti: Nurković, Kuč i KK Ibar bez premca

160 pregleda 0 komentar(a)
Opština Rožaje, Foto: Ferid Kujević
Opština Rožaje, Foto: Ferid Kujević
Ažurirano: 31.12.2014. 16:16h

U organizaciji Sekretarijata za sport, a pod pokroviteljstvom Opštine Rožaje izabrani su najbolji rožajski sportisti u 2014. godini .

Prema mišljenju komisije najbolji sportski kolektiv je Košarkaski klub Ibar koji se sa uspjehom takmiči u Prvoj ligi Crne Gore.

Najbolja sportistkinja je reprezentativka Crne Gore u fudbalu Armisa Kuč koja nastupa za FK Sarajevo, a pritom je u dresu sa državnim grbom igrala u hramu fudbala, čuvenom Vembliju.

Po mišljenju komisije najbolji sportista je džudista džudo kluba "Ibar" Jusuf Nurković, reprezentativac i osvajač sampionske titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, te prvak Balkana i kandidat za učestvovanje na Evropskim Olimpijskim igrama koje ce se ove godine održati u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

Nagrade laureatima uručio je predsjednik opštine Ejup Nurković koji je pritom naglasio da će opština i u 2015. biti uz svoje sportiste a što će značiti još bolje rezultate i promociju Rožaja i Crne Gore, jer je poznato da su sportisti najbolji ambasadori, zaključio je Nurković.

Bonus video: