U utorak najniža temperatura u Crnoj Gori minus 22 stepena

Vjetar umjeren do jak, na udare povremeno i olujne, a na jugu moguće i orkanske jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od minus 14 do 4 stepena
111 pregleda 4 komentar(a)
Žabljak snijeg, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak snijeg, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 29.12.2014. 20:01h

U Crnoj Gori sjutra će biti veoma hladno uz slabe padavine na sjeveru, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda.

U južnim predjelima biće pretežno sunčano uz povremeno malu oblačnost, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno i mjestimično sa slabim snijegom i mećavom.

Vjetar umjeren do jak, na udare povremeno i olujne, a na jugu moguće i orkanske jačine, sjeverni i sjeveroistočni.

Minimalna temperatura vazduha od -22 do -2, najviša dnevna od -14 do 4 stepena.

Podgorica: Pretežno sunčano i vjetrovito, pojačan do jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha oko -7, najviša dnevna oko 0 stepeni.

Prognoza za period utorak - subota

Prva četiri dana na jugu pretežno sunčano uz povremeno malu, a u srijedu umjerenu oblačnost. U sjevernim predjelima tokom utorka i srijede umjereno do potpuno oblačno i povremeno sa slabim snijegom i mećavom, dok se u četvrtak i petak očekuje suvo vrijeme sa dužim sunčanim periodima.

U subotu promjenljivo oblačno, uglavnom na sjeveru uslovi za povremeno slabe padavine. Vjetar umjeren do jak, povremeno sa udarima olujne, na jugu moguće i orkanske jačine, sjeverni i sjeveroistočni, u petak popodne i u subotu uglavnom slab do umjeren.

U utorak i srijedu veoma hladno, u četvrtak blagi, a u petak i subotu nešto osjetniji porast najviše dnevne temperature vazduha.

Bonus video: