Počeo sa radom Ski centar Kolašin: Staze uređene, dovoljno snijega

Skijaše na Bjelasici narednih mjeseci dočekaće cijene na nivou prošlogodišnjih, ali i izvjesni popusti.
245 pregleda 2 komentar(a)
Ski centar Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin
Ski centar Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin
Ažurirano: 29.12.2014. 11:15h

Ski centar Kolašin 1450 počeo je sa radom.

Ministarstvo održovog razvoja i turizma danas je tom ski centru izdalo odobrenje za rad, a odmah nakon toga žičare i ski liforvi su uključeni. Tokom minula dva dana napadalo je dovoljno snijega, pa, kako kaže izvršni direktor ski centra Boban Šćepanović, svi koji se odluče da naredne dana provedu na Bjelasici imaće za to idelane uslove.

“Put od grada do do skijališta je očišćen. U podnožju visina snijega je oko 70 cm, a na vrhu skoro metar. Predhodnih mjeseci kvalitetno su urađenu se sve pripreme. Sve staze na na našem skijalištu su uređene tako da obezbjeđuju fenomenalan užitak u skijanju ili bordovanju. Informacije vezane za rad ski centra ( visina snijega, vremenske prilike, a ono što je svakako najinteresantnije je slika uživo putem naših web kamera) mogu se dobiti na našem sajtu www.kolasin1450.com i Facebook stranici "Ski centar Kolašin 1450-zvanična stranica"", rekao je on.

Prema riječima Šćepanovića, skijaše na Bjelasici narednih mjeseci dočekaće cijene na nivou prošlogodišnjih, ali i izvjesni popusti.

“Cijena jednodnevnog ski pasa je 20 za odrasle i 13 eura za djecu. Za pola dana na snijegu odrasli će izdvajati 12, a mališani 9 eura. Cijena dvodnevnog ski pasa, koja neće važiti samo u januaru, je 30 za odrasle i 20 eura za djecu. Za oko 40 procenata snižena je I cijena parking, pa će poludnevni koštati 3, a cjelodnevni 5 eura”, kazao je on.

Za tu cijenu skijašima je na raspolaganju 17 km staza, koje su povezane sa 2 žičare i tri ski lifta.

Bonus video: