Berane: Gradonačelnik priredio prijem za Sonju Barjaktarović i Emu Ramusović

77 pregleda 5 komentar(a)
Ema Ramusović, Sonja Barjaktarović, Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Ema Ramusović, Sonja Barjaktarović, Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 28.12.2014. 14:57h

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić priredio je prijem za članice ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, svoje sugrađanke, Sonju Barjaktarović i Emu Ramusović, koje su zajedno sa saigračicama zauzele četvrto mjesto na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Šćekić je čestitao rukometašicama na dosadašnjim ostvarenim rezultatima, I poželio im puno uspjeha na sledećim utakmicama, kao i srećne predstojeće praznike.

"Pratili smo utakmice našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu i svi smo se nadali osvajanju još jedne medalje. Ali, ostvareno četvrto mjesto na tako velikom takmičenju predstavlja značajan uspjeh našeg rukometa i mi smo ponosni što ste vas dvije, kao naše Beranke, bile članice reprezentacije koja je još jednom dostojno reprezentovala naš sport. Svaki vaš uspjeh doživljavamo i kao uspjeh naše opštine", kazao je Šćekić.

Rukometašice su se zahvalile na ukazanoj pažnji i naglasile da im takav gest puno znači.

"Posebno nas raduje što ste organizovali prijem nakon takmičenja na kojem nismo osvojili medalju, a nadali smo se da možemo to učiniti. Ovim ste pokazali da poštujete naš rad i trud i da cijenite zalaganje koje smo pružile tokom utakmica, na čemu se zahvaljujemo" rekla je Sonja Barjaktarović.

Državnim reprezentativkama su uručeni prigodni pokloni.

Bonus video: