Karavan dobre volje: Prikupljanje poklona za djecu sa smetnjama u razvoju

Svi pokloni biće uručeni za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju sa teritorije Podgorice, iz četiri udruženja: NVU „Staze“, Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju, Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i Udruženje „Pružite nam šansu“
0 komentar(a)
Karavan dobre volje, Foto: Coca Cola Hellenic
Karavan dobre volje, Foto: Coca Cola Hellenic
Ažurirano: 25.12.2014. 16:38h

Tradicionalni Karavan dobre volje, čiji je inicijator kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, biće organizovan 27. i 28. decembra u tržnim centrima Mall of Montenegro i Bazar, gdje će biti upriličena akcija prikupljanja igračaka i knjiga.

Svi prikupljeni pokloni biće uručeni za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju sa teritorije Podgorice, iz četiri udruženja: NVU „Staze“, Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju, Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i Udruženje „Pružite nam šansu“.

Navedena udruženja Karavan dobre volje sa predstavncima Coca-Cola Kluba volontera obići će 30. decembra. Tom prilikom, biće im uručene i finansijske donacije kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Iz kompanije su pozvali sve ljude dobre volje da i ovaj put učestvuju u Coca-Cola Karavanu i obraduju djecu uoči predstojećih praznika.

“Coca-Cola Hellenic Crna Gora sedam godina kroz projekte Dan dobre volje i Karavan dobre volje podržava socijalno osjetljive grupacije stanovništva u Crnoj Gori. Partneri u realizaciji ovogodišnjeg Karavana dobre volje su tržni centri Mall of Montenegro i Bazar, dok je medijski partner TV Vijesti”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: