Hypo Alpe Adria banka podijelila novogodišnje poklone

"Nova godina i praznici su prilika da se učenicima Centra '1.jun', kao i djeci iz kampa na Vrelima ribničkim, kao i djeci u Lijevoj rijeci, poželi sreća i zdravlje, puno igre i osmijeha i naravno dobre ocjene i u narednoj godini “, rekla je PR banke
85 pregleda 1 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.12.2014. 15:23h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) nastavila je ovogodišnje Pro futuro projekte društvene odgovornosti podjelom novogodišnjih poklon paketića u više obrazovnih institucija.

Podjela paketića počela je posjetom Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje „1. jun“, gdje su za 150 učenika Centra podijeljeni novogodišnji pokloni.

Takođe, djeci koji žive u naselju Konik u Podgorici, a pohađaju nastavu u skladu sa programom inkluzivnog obrazovanja Roma, Hypo banka obezbijedila je 172 novogodišnja poklon paketića, u saradnjii sa Romskim obrazovnim fondom. Pokloni su im uručeni nakon predstave i kulturno zabavnog programa u Osnovnoj školi “Božidar Vuković-Podgoričanin” za učenike RAE populacije.

U saradnji sa NVO Dječji edukativni centar Pčelica, Hypo banka je novogodišnjim poklon paketićima podržala novogodisnju akciju Dodaj čaroliju za djecu iz Lijeve Rijeke i Međurječja, koji pohađaju OŠ "Šćepan Đukić" i OŠ “Međuriječje”.

“Ovim gestom, u okviru aktivnosti korporativne društvene odgovornosti, koji u HAAB nazivamo Hypo Pro futuro, Hypo banka potvrđuje svoju posvećenost najmlađoj populaciji, ali i kategorijama koja su u stanju socijalne potrebe. Nova godina i praznici su prilika da se učenicima Centra '1.jun', kao i djeci iz kampa na Vrelima ribničkim, kao i djeci u Lijevoj rijeci, poželi sreća i zdravlje, puno igre i osmijeha i naravno dobre ocjene i u narednoj godini “, rekla je PR menadžer Hypo Alpe Adria banke, Željka Radulović.

Hypo banka nastavlja započetu akciju podrške najmlađima, kroz dodjelu knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama.

Uslijediće i donacije najboljim srednjim školama, u okviru nastavka društveno-odgovornih aktivnosti.

Bonus video: