Nikšić: Uručene nagrade najboljim studentima i magistrima nauka

„Poštovane studentkinje i studenti hvala vam na izboru fakulteta i prilici koju ste nam dali da vam budemo profesori, prilici da vas učimo, ali i da od vas učimo. Hvala vam za mladost i ljepotu koju svakodnevno unosite u ovu veselu kuću i snagu koju nam dajete da nastavljamo sa radom i poslu se vraćamo sa željom i osmijehom“, kazao je dekan Barović
275 pregleda 0 komentar(a)
Filozofski fakultet, Foto: Svetlana Mandić
Filozofski fakultet, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.12.2014. 14:22h

Na Filozofskom fakultetu u Nikšiću upriličena je svečanost povodom dodjele nagrada najboljim studentima sa prosjećnom ocjenom 10 i dodjela diploma magistrima nauka.

„Poštovane studentkinje i studenti hvala vam na izboru fakulteta i prilici koju ste nam dali da vam budemo profesori, prilici da vas učimo, ali i da od vas učimo. Hvala vam za mladost i ljepotu koju svakodnevno unosite u ovu veselu kuću i snagu koju nam dajete da nastavljamo sa radom i poslu se vraćamo sa željom i osmijehom“, kazao je dekan, doc. dr Goran Barović.

Zahvalio se i kolegama koji ulažu trud da „budućnosti Crne Gori pokažu pravi put“ i da im budu oslonac dok ne savladaju planirane programe.

Barović je kazao da su dva dana posebno lijepa kada je u pitanju Filozofski fakultet. To su dan kada primaju novu generaciju i dan kada proglašavaju najbolje i dodjeljuju diplome onima koji su se izdvojili od ostalih.

A studenti koji su se izdvojili od ostalih su Milena Nikolić, Radmila Radonjić, Marija Jojić i Ana Savjak, studentkinje engleskog jezika, Dragica Đikanović i Elmaza Sinanović, sa sociologije, Nina Tomašević, studentkinja francuskog jeika, njena koleginica sa italijanskog Desanka Jauković, Tijana Rakočević, Svetlana Stevović i Ksenija Rakočecić, sa odsjeka za crnogorski jezik i jedini mladić među nagrađenim studentima Milan Ivanović, student srpskog jezika.

Diplome su uručene i magistrima nauka koji su to zvanje stekli u toku ove godine – Andrijani Baltić, Jeleni Raonić, Zorici Koljenšić, Tanji Sekulović, Ani Mijović, Maji Grujić, Zorici Grego, Milici Subotić, Jovani Đurčević, Jeleni Delibašić, Svetlani Čabarkapi, Bobanu Batrićeviću, Nataši Palavestra, Slađani Bulatović, Dragici Korać, Radi Vujković, Svetlani Babović i Dragani Konjević.

Bonus video: