Volonterska akcija Societe Generale banke: 1.200 eura za Resursni centar "1. jun"

Novac će biti namijenjen poboljšanju uslova rada u školi, a akcija je inicijativa grupe zaposlenih "SGME Poveži se" koja je prepoznala potrebu doniranja u ove svrhe
58 pregleda 0 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.12.2014. 14:41h

Grupa zaposlenih u Societe Generale banci Montenegro prikupili su više od 1.000 eura za Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje djece sa intelektualnim smetnjama u razvoju i autizmom "1. jun".

Oni su, u volonterskoj akciji u tržnom centru Delta siti u subotu, prikupili novac za donaciju Resursnom centru.

"Na cjelodnevnoj humanitarnoj akciji zaposleni su dijelili poslastice koje su sami pripremili. Proizvodi su služili samo kao podstrek građanima da daju dobrovoljni iznos doprinosa. Akciji su se pridružili i osnovci Centra "1. jun" koji su svoj doprinos dali crtežima. Prikupljeno je 1.210 eura", saopšteno je iz banke.

Novac će biti namijenjen poboljšanju uslova rada u školi, a akcija je inicijativa grupe zaposlenih "SGME Poveži se" koja je prepoznala potrebu doniranja u ove svrhe.

Societe Generale banka Montenegro već godinama poklanja novogodišnje paketiće učenicima škole i, kako su saopštili, nastoji da akcijama i donacijama budu koristan i odgovoran član crnogorskog društva.

Banka je i ove godine poklonila 150 novogodšnjih paketića za đake Centra "1. jun".

Bonus video: