Djelovi Podgorice i Cetinja bez struje

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici „Lenjinov bulevar 9“, od devet do 13 sati bez struje biti dio potrošača u zgradi Telenora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Ivan Petrušić
EPCG, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 21.12.2014. 19:27h

Djelovi Podgorice i Cetinja sjutra će biti više sati bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici „Lenjinov bulevar 9“, od devet do 13 sati bez struje biti dio potrošača u zgradi Telenora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Potrošači u dijelu Aerodromske i ulice Lamela bez struje će biti od devet do 15 sati, zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom F“.

Zbog radova na dalekovodu „Lutovo“, od devet i 30 do 16 sati, struju neće imati željezničke stanice “Bioči” i „Lutovo“, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Na području Cetinje, zbog sanacije dalekovoda „Podgorica - Cetinje« na potezu od Dobrske Župe do Ulića, biće isključen dalekovod »Rijeka Crnojevića – Meterizi - Žabljak Crnojevića«.

Radovi su planirani za ponedjeljak i utorka, od osam do 16 sati, i u tom terminu bez struje će biti Šinđon, Meterizi, Jankovića Krši, Dobrska Župa, Đalci, Češljari, Rvaši, Drušići, Gospoština, Prevlaka, Bobija, Karuč, Kraće Do, Cerov Pod, Dodoši i Žabljak Crnojevića.

Bonus video: