Međunarodni klub žena donira u humanitarne svrhe 34 hiljade eura

Novac je prikupljen na Božićnom bazaru, tradicionalnoj humanitarnoj akciji, održanoj 6. decembra u organizaciji Međunarodnog kluba žena Crne Gore
72 pregleda 0 komentar(a)
bebe, porodilište, Foto: Arhiva Vijesti
bebe, porodilište, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 21.12.2014. 14:14h

Međunarodni klub žena (IWC) Crne Gore doniraće više od 34 hiljade eura porodilištu Kliničkog centra (KCCG), Resursnom centru za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom "1. Jun" i Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju "Tisa" u Bijelom Polju, saopšteno je iz te organzacije.

Novac je prikupljen na Božićnom bazaru, tradicionalnoj humanitarnoj akciji, održanoj 6. decembra u organizaciji Međunarodnog kluba žena Crne Gore.

„Tog dana preko 22 hiljade ljudi posetilo je šoping mol gde se održavala ova manifestacija“, kaže se u saopštenju.

Iz Međunarodnog kluba žena su naglasili da je sav novac prikupljen na tom događaju namijenjen isključivo humanitarnoj svrsi.

„I biće upotrebljen za kupovinu kreveta za porodilište KCCG, didaktičkih sredstva za Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom "1. Jun", kao i za nabavku imobilijara za igralište za Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju "Tisa" u Bijelom Polju“, precizirali su iz te organizacije.

Oni su najavili da će blagovremeno obavestiti javnost o primopredaji tih donacija. „Zahvaljujemo ambasadama u Podgorici koje su učestvovale na ovogodišnjem Bazaru, sponzorima kao i svima koji su na bilo koji način podržali organizaciju i sprovođenje ove velike humanitarne akcije“, dodaje se u saopštenju Međunarodnog kluba žena Crne Gore.

Bonus video: