Nestale djevojčice se javile roditeljima: Hoće da se udaju

Suada i Andelina učenice su osmog razreda Osnovne škole „Njegoš“ na Cetinju, a posljednji put su viđene u četvrtak ujutru
82 pregleda 6 komentar(a)
Cetinje, Foto: Arhiva Vijesti
Cetinje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.12.2014. 14:32h

Četrnaestogodišnje Suada Kajtazaj i Andelina Cermijan, iz romskog naselja na Zagrablju kod Cetinja, koje su nestale su u četvrtak, javile su se roditeljima.

Djevojčice su, kako saznajemo, dobrovoljno otišle od kuće kako bi se udale. Policija i dalje traga za njima kako bi uzela izjave.

Suada i Andelina učenice su osmog razreda Osnovne škole „Njegoš“ na Cetinju, a posljednji put su viđene u četvrtak ujutru.

Roditelji su ranije kazali da imaju saznanje da su u četvrtak oko 14 časova otišle sa tri mladića u Podgoricu.

"Znam da su taksijem otišle sa trojicom momaka Arbenom Sahitijem zvanim Beni, njegovim bratom Eduardom, zvanim Nino i Fadiljom Efovićem, zvanim Fado, u Podgoricu. Ja sam u petak našao Nina i pokušao da ga ubijedim da mi kaže gdje su Suada i Andelina, ali je on rekao da ne zna i da su njih četvoro kada su stigli u Podgoricu ostali kod Hotela Crna Gora, a on otišao kući", ispričao je Suadin otac Šaban Kajtazaj.

On je kazao da je nestanak kćerke i njene drugarice prijavio policiji na Cetinju u četvrtak oko 14 sati i 30 minuta.

"One su u četvrtak pošle u školu, ali je Suada rekla da će prvo otići kod doktora, pa će se onda vratiti u školu. Andelina je prisustvovala prvom času i nakon toga se njoj i Suadi gubi svaki trag, ispričao je Suadin otac.

On je rekao da zna kako je policija u Podgorici privodila Eduarda Sahitija, ali da je pušten nakon što je dao izjavu.

Bonus video: