Djecu iz doma "Mladost" obradovali zaposleni "Regenta" i "Porto Montenegra"

Prošlog decembra zaposleni u kompaniji "Adriatic Marina" u potpunosti su rekonstruisali dvorišno igralište Dma u Bijeloj, koje štićenicima te ustanove koristiti za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, u igri i druženju
63 pregleda 0 komentar(a)
Dom Mladost Bijela, Foto: Porto Montenegro
Dom Mladost Bijela, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 19.12.2014. 14:07h

Zaposleni u kompaniji "Adriatic Marinas-Porto Montenegro" i hotelu "Regent", posjetili su štićenike Dječjeg doma Mladost u Bijeloj, tradicionalno im darujući novogodišnje paketiće.

"Zaposleni u Porto Montenegru prikupili su oko 3.500 eura za poklone mališanima, te je svako dijete dobilo igračke, slatkiše, garderobu za zimske dane i toplu obuću. Njihov osmjeh i zagrljaj su najljepši dar za uzvrat", istakao je u domu “Mladost” direktor finansija kompanije “Adriatic Marinas” Kreg Čidenton.

Najviše osmjeha na dječjim licima izmamili su animator Žarko Žabac i Djeda Mraz koji su pripremili pravi spektakl za najmlađe.

Zamjenica direktora Dječjeg doma "Mladost" Slavica Ilić izrazila je zahvalnost kompaniji na poklonima i već tradicionalnim novogodišnjim posjetama.

Prošlog decembra zaposleni u kompaniji "Adriatic Marina" u potpunosti su rekonstruisali dvorišno igralište Dma u Bijeloj, koje štićenicima te ustanove koristiti za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, u igri i druženju.

Bonus video: