Tivat: Obezbijeđeno 80 poklona djeci iz najsiromašnijih porodica

Predstavnik Rotari kluba Budva Marko Petričević koji je i direktor tivatskog HTP "Mimoza", kazao je da su novogodišnji poklon-paketići spremljeni za djecu iz porodica koje primaju materijalno obezbjeđenje Centra za socijalni rad u Tivtu
56 pregleda 0 komentar(a)
Novogodišnji paketić, Foto: Shutterstock
Novogodišnji paketić, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.12.2014. 15:29h

Djeca iz najsiromašnijih porodica u Tivtu osjetiće duh darivanja tokom novogodišnjih praznika zahvaljujući aktivnostima Rotari kluba Budva čiji su članovi i ove godine pripremili donaciju za najmlađe u Tivtu.

Predstavnik Rotari kluba Budva Marko Petričević koji je i direktor tivatskog HTP "Mimoza", kazao je da su novogodišnji poklon-paketići spremljeni za djecu iz porodica koje primaju materijalno obezbjeđenje Centra za socijalni rad u Tivtu.

Paketići su predati toj ustanovi koja će ih distribuirati krajnim korisnicima.

"Pripremljeno je 80 novogodišnjih paketića za mališane, sortiranih po polu i potrebama uzrasta od 3 do 11 godina. Rotari klub je poznat po ovakvim humanitarnim akcijama u susret božićnim i novogodišnjim praznicima a sprovode se u svim područnim jedinicama JU Centar za socijalni rad. Danas smo u Tivtu, juče smo bili u Kotoru, prošle sedmice smo priredili "Ladies night" gdje su prikupljena značajna sredstva za vrtić u u Budvi", istakao je Petričević.

Bonus video: