Sjednica TO Tivat: Budžet za 2015. godinu 340.000 eura

0 komentar(a)
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 16.12.2014. 14:42h

Skupština Turističke organizacije Tivat (TOT) održana je danas u tom gradu, ponovno iza zatvorenih vrata i bez prisustva novinara.

Organizacija čija je osnovna uloga promovisanje Tivta i njegove turističko-ugostiteljske ponude, već duže vrijeme kuburi sa transparetnošću rada i odlučivanja, pa se Skupštine TOT-a kojom rukovodi tivatski gradonačelnik Ivan Novosel, održavaju bez prisustva javnosti.

Tako je bilo i danas kada je TOT nakon održane Skupštine izdao samo kratko saopštenje za javnost u kome stoji da su delegati na predlog Izvršnog odbora kojim rukovodi bivši gradonačelnik Dragan Kankaraš, usvojili plan i program rada TOT-a, zajedno sa finansijskim planom za 2015.

"Kada je finansijski plan u pitanju, budžet TOT je povećan za 8% u odnosu na 2014.godiun. Ukupan budžet je 339.500 eura, od čega je za marketing opredjeljeno 52 odsto", stoji u saopštenju uz napomenu da je Skupština usvojila i program sajamskih manifestacija na kojima će TO Tivat nastupiti u narednoj godini.

"Novina u planu i programu Turističke organizacije Tivat jeste da je opredijeljen iznos sredstava za eventualni doček Nove 2016. godine, ukoliko se pokaže interesovanje lokalne samouprave, kao i ugostiteljske privrede da se zajedno sa TO Tivat ostvari saradnja na ovom planu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: