Đukanović čestitao Dan Gradske opštine Tuzi

Premijer je naglasio da treba optimalizovati uslove za održiv povratak onih koji to žele, i koji namjeravaju da se bave biznisom ovdje u svojoj zemlji
1 komentar(a)
Milo Đukanović, Fransoa Oland, Foto: Vlada Crne Gore
Milo Đukanović, Fransoa Oland, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 15.12.2014. 14:44h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 15. decembra - Dana Gradske opštine Tuzi, čestitku predsjedniku opštine Abedinu Adžoviću, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajoshaju, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice i svim građanima Tuzi.

"Obilježavanje ovog značajnog datuma prilika je da se s građanima Tuzi i Malesije prisjetimo svih zajedničkih uspjeha i njihovog izuzetnog doprinosa modernom razvoja Podgorice, jačanju multietničkog sklada i stabilnosti Crne Gore, njenoj afirmaciji i progresu na putu evropske i evroatlantske integracije, kao i učvršćivanju međusobnog uvažavanja i dobrodusjedstva s prijateljskom Albanijom. Uvjeren sam da je to dodatni motiv, koji kod lokalne uprave i rukovodstva Glavnog Grada podstiče i veću odgovornost u procesu traženja odgovora na savremene izazove i rješenja za pitanja koja su za građane od životnog značaja”, istakao je Đukanović.

Uz podsjećanje da veliki broj naših ljudi iz tog dijela Crne Gore živi i radi u inostranstvu, premijer je naglasio da treba optimalizovati uslove za održiv povratak onih koji to žele, i koji namjeravaju da se bave biznisom ovdje u svojoj zemlji.

"Želim da vas uvjerim da u naporima za valorizaciju značajnih potencijala kojima raspolaže gradska opština Tuzi, na liniji osnovnih prioriteta ekonomske i ukupne državne politike Crne Gore, možete računati na punu podršku Vlade i moju lično”, navedeno je u čestitki predsjednika Vlade.

Bonus video: