"Šetnja za osmjeh": Pomoć potrebna Slađani i njenoj djeci

Majka Slađana i djeca Jelena (14), Jovana (12), Marko (9), Matija (6) i Maša (3) žive u kući od 40 kvadrata, koja je puna vlage i svi spavaju u jednoj sobi
0 komentar(a)
Slađana Konatar i djeca, Foto: Facebook.com
Slađana Konatar i djeca, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 15.12.2014. 18:01h

Planinarsko sportski klub "Montenegro Guide" u saradnji sa PK "Komovi" organizuje humanitarnu akciju pomoći za Slađanu Konatar (33) iz sela Sretna kod Pričelja i njeno petoro djece.

Oni pozivaju da se što više ljudi priključi "Šetnji za osmjeh" i da se pokaže humanost. Sav prihod od akcije biće uplaćen na račun Slađane Konatar, kojoj će pomoć dobro doći pred novogodišnje praznike.

Slađana prima socijalnu pomoč od 176 eura i to joj je jedini izvor prihoda, a suprug joj je iznenada preminuo prošle godine.

Majka Slađana i djeca Jelena (14), Jovana (12), Marko (9), Matija (6) i Maša (3) žive u kući od 40 kvadrata, koja je puna vlage i svi spavaju u jednoj sobi.

Jelena, Jovana , Marko i Matija idu u školu, odlični su đaci. Poslije svojih školskih obaveza pomažu majci oko kućnih poslova i brizi o najmlađoj Maši.

Ukoliko neko želi novčano da pomogne, a spriječen je da se uključi "Šetnju za osmjeh", može uplatiti novac na žiro racun Slađane Konatar sa naznakom "Pomoć za Slađanu Konatar":

CKB 510130898128501685 - "Pomoć za Slađanu Konatar"

Ostale informacije o šetnji možete pročitati na Facebooku.

Bonus video: