Kineski novinari posjetili "Plantaže": Pohvalili crnogorska vina

59 pregleda 1 komentar(a)
Kineski novinari, Plantaže, Foto: Plantaže
Kineski novinari, Plantaže, Foto: Plantaže
Ažurirano: 15.12.2014. 12:11h

Kompanija "13. jul Plantaže" u vinskom podrumu Šipčanik ugostila je grupu novinara iz kineske Provincije Džeđang koja je boravila u radnoj posjeti Crnoj Gori.

"Domaćini gostima bili su Branimir Gvozdenović, ministar turizma i održivog razvoja i direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić sa kolegama iz ministarstva i predstavnicima Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore" saopšteno je iz Plantaža.

Tokom večere i degustacije vrhunskih vina u impresivnom ambijentu podruma Šipčanik gostima su predstavljeni aktuelni projekti i potencijali naše države na polju turizma.

Gosti iz Kine su pohvalili crnogorska vina.

Pored toga grupa kineskih novinara je tokom trodnevne posjete Crnoj Gori obišla i kanjon Morače, gdje su im na određenim lokacijama bila prezentirana rješenja u vezi sa budućim autoputem, zatim Luku Bar, Sveti Stefan, Budvu sa hotelom "Splendid", Kotor, kao i Tivat sa kompeksom "Porto Montenegro".

"Radna posjeta je završena prisustvom prezentaciji projekta i gradnje prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare koju je juče održala kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) i njena matična kompanija China Communications Construction Company (CCCC) u Podgorici", zaključuje se u saopštenju Plantaža.

Bonus video: