Nikšić: Otvoren hipermarket "Laković", zaposliće 250 radnika

682 pregleda 9 komentar(a)
Nikšić, otvaranje hipermarketa Laković, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić, otvaranje hipermarketa Laković, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 15.12.2014. 11:30h

U Nikšiću je na prostoru od 3.000 kvadrata otvoren hipermarket "Laković" koji će poslovati u sklopu tržnog centra u kome će biti uposleno oko 250 radnika.

U narednih 30 dana, pored hipermarketa, u sklopu tržnog centra na prostoru od preko 8.000 kvadrata, sa 200 parking mjesta, biće otvoreni i restoran, kafeterija, apoteka, renomirani butici, sportska oprema, dječja robna kuća, auto praonica i prvi put u Crnoj Gori proizvođač namještaja "JYSK" iz Dankse.

Kako je istaknuto gradnja tržnog centra trajala je 86 dana, a bilo je angažovano preko 20 preduzeća sa više od 300 radnika.

"Ovo za naš grad ima višestruk značaj. Kao prvo, ovo je još jedna potvrda da investitori vjeruju u rukovodstvo lokalne uprave i novac ulažu u našu opštinu. Kao drugo tržište u Nikšiću dobija izuzetnu konkurenciju, a samim tim uvećava se kvalitet usluga i konkurentnost cijena, i na kraju u ovog objektu biće uposleno oko 250 naših sugrađana koji na ovaj način rješavaju svoje egzistencijalno pitanje", kazao je predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović.

Zahvalio se HD "Lakoviću2 na izgradnji skvera koji je omogućio bezbjednije saobraćanje na Bulevaru "13.jul".

Bonus video: